Afbeelding

Online open huis Winkler Prins

Algemeen

VEENDAM - Scholengemeenschap Winkler Prins in Veendam zal woensdag 16 februari van 18.00 tot 20.00 uur een online open huis houden.


Vanwege de coronamaatregelen kan het geplande open huis op 26 januari niet doorgaan. Ondanks de maatregelen wil Winkler Prins toekomstige leerlingen en hun ouders een zo goed mogelijk beeld geven van de school. Daarom organiseert de school, net als vorig jaar, een online open huis en wel op woensdag 16 februari.

Ouders en leerlingen worden geadviseerd de website van de school (www.winklerprins.nl) goed in de gaten te houden. Meer informatie over de invulling van het online open huis is hier binnenkort terug te vinden.

Meeloopdagen

De geplande meeloopdagen worden verplaatst naar maandag 14 en dinsdag 15 februari. Groep 8-leerlingen komen dan samen met de klas en hun juf of meester een ochtend of middag meelopen op Winkler Prins. Tijdens de meeloopdagen ontdekken leerlingen hoe het is om verschillende lessen in verschillende lokalen te volgen en ontmoeten ze alvast een aantal docenten van het brugjaar.