Afbeelding

Kinderfilm in Filmhuis Veendam

Algemeen

VEENDAM - In Filmhuis vanBeresteyn in Veendam is zondagmiddag de kinderfilm My Sweet Monster te zien. Deze film, boordevol leuke liedjes, is een aanrader voor het hele gezin.


Een koning kan maar niet geloven dat zijn geliefde dochter, Princess Barbara, jongvolwassen is. Hij probeert de prinses nog steeds te beschermen, maar de 16-jaar oude Barbara krijgt een woedeaanval tijdens een verjaardagsfeest.

Sneaky postbode

Terwijl iedereen afgeleid is, wordt de troon gegrepen door de sneaky postbode Weasel. Hij is nu alleenheerser in het koninkrijk en wil met Barbara trouwen. Prinses Barbara rent weg uit het paleis en verdwijnt diep in het bos. Ze hoopt dat prins Edward de verrader verslaat, de koning weer installeert en dat de prins Barbara vervolgens ten huwelijk vraagt. Ze krijgt outlaw Boogey zo ver om haar te helpen prins Edward op te sporen. Alles verandert wanneer prinses Barbara ontvoerd wordt door een monster...

Kaarten

De Nederlands gesproken film start om 14.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur.