Afbeelding

Valentijnsavond in Filmhuis vanBeresteyn

Algemeen

VEENDAM - Een romantisch avondje beleven in Filmhuis vanBeresteyn in Veendam kan op Valentijnsdag met de rolprent Voice of Love.


Deze ‘ode’ aan Céline Dion, bedacht en geregisseerd door Valérie Lemercier die ook de hoofdrol speelt, neemt het publiek mee naar hoe het allemaal begon. De film gaat overigens niet over Dion, maar over een op haar geïnspireerd fictief personage: Aline Dieu. Toch staat Dions naam prominent op de filmposter en haar powerballades hebben een hoofdrol in de film. De film laat met humor en warmte zien hoe het meisje uit Quebec, via het Eurovisie Songfestival, Titanic, Las Vegas en die ene grote liefde is uitgegroeid tot de één van de grootste sterren ter wereld.

Plattelandsmeisje

Aline is het veertiende kind in het gezin Dieu. Als haar ouders ontdekken dat de jonge Aline een gouden stem heeft, zet de hele familie zich in om haar talent aan de wereld te laten horen. Maar hoe komt een eenvoudig plattelandsmeisje uit Franstalig Canada verder?

De film is maandag 14 februari vanaf 19.30 uur te zien. Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.