Cultuurcentrum vanBeresteyn.
Cultuurcentrum vanBeresteyn.

Zomerfestival in vanBeresteyn

Algemeen

VEENDAM - In cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam wordt in de zomervakantie een groot zomerfestival gehouden. Groepen, verenigingen en artiesten die mee willen doen, kunnen zich tot 5 maart aanmelden.


De Bibliotheek, het Veenkoloniaal Museum, de Muziek-, Dans en Theaterschool en Theater & Filmhuis vanBeresteyn zijn al bezig met plannen maken voor het Zomerfestival in vanBeresteyn van 22 tot en met 28 augustus. Deze laatste week van de zomervakantie wordt een week vol met leuke activiteiten op verschillende plekken in en rond het gebouw. Tot zover is het plan bedacht, de activiteiten moeten nog worden ingevuld. Dit wil vanBeresteyn samen doen met de culturele organisaties in en om Veendam.

Aanmelden voor 5 maart

De organisatie nodigt individuen, groepen, verenigingen, stichtingen en gezelschappen uit om samen het programma in te vullen. Als het maar creatief en origineel is. Dus kom dansen, muziek maken, goochelen, een workshop geven, een lezing houden, organiseer een openbare voordracht, repetitie of verzin een creatieve bezigheid. Deelnemers dienen zich voor 5 maart in te schrijven.

Meer informatie

Op basis van de inschrijvingen maakt de organisatie een selectie. Half maart weet iedereen of zijn of haar activiteit wordt geprogrammeerd tijdens het Zomerfestival in vanBeresteyn. Meer informatie is te vinden op vanberesteyn.nl/zomerfestival.