Wouter Planteijdt in actie. Foto: Rob Becker
Wouter Planteijdt in actie. Foto: Rob Becker

Wouter Planteijdt treedt op in Veendam

Algemeen

VEENDAM - Gitarist, zanger, songwriter en producer Wouter Planteijdt zal zondag 6 maart een optreden geven in vanBeresteyn in Veendam.


Vele jaren was hij de snaren van kleinkunstenaren als Sanne Wallis de Vries, Paul de Munnik, Jeroen van Meerwijk, Maarten van Roozendaal, Viggo Waas en Ricky Koole, maar nu is het tijd voor Planteijdt. Samen met Mischa Porte (drums) en Gerco Aerts (contrabas) maakte hij inmiddels twee albums.

Op het vorig jaar verschenen album Electricity & Drums zijn ook bijdragen te horen van JB Meijers (peda steel), Jan Kooper (saxen), Bert Boeren (trombone), Kim Snelten (mondharmonica), Rudi de Graaff (percussie), Monique Klemann en Jeroen Den Hengst (zang) en Leo Bouwmeester (piano). De liedjes van Wouter Planteijdt, Mischa Porte en Gerco Aerts  passen het beste in het genre Americana, roots, blues en pop, maar hebben soms ook een jazzy-sound. 

Het optreden start om 15.00 uur. Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 en de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.