Afbeelding

Familievoorstelling ‘Lucky Luuk’ in vanBeresteyn

Algemeen

VEENDAM - In theater vanBeresteyn in Veendam kan zondag genoten worden van een stoere familievoorstelling, met een Western sausje. Het stuk Lucky Luuk is geïnspireerd op de bekende stripreeks Lucky Luke


In Lukcy Luuk verdwijnt Meneer Monster langzaam in het Wilde Westen. Vanuit een magische miniatuurwereld banen de drie stoere cowboys zich een weg door hun verbeelding.

Ode aan dagdromen

De voorstelling is een fysieke actie-comedy omlijst door meerstemmige westernmuziek, vol met handgemaakte special effects. De Lage Landen Western is een ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van spelende kinderen.

Meneer Monster

Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Met De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen won het collectief in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel. Meneer Monster is in 2014 opgericht door Chris Koopman, Olaf van de Ven en Christiaan Bloem.

Kaarten 

De voorstelling, geschikt voor kinderen vanaf vier jaar, start om 15.00 uur. Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 en de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.