Afbeelding

Grote fashionshow in vanBeresteyn

Algemeen

VEENDAM - Mode, bubbels en catwalk. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van de grote fashionshow, die woensdag 13 april wordt gehouden in cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam (aanvang 20.00 uur).


In samenwerking met verschillende ondernemers uit Veendam, staat het hele Paasweekend in het teken van mode. Een paar dagen eerder, op woensdag 13 april, is de aftrap met een grote fashionshow in vanBeresteyn met als thema ‘A Trip around the World’. De rode loper wordt uitgerold, de bubbles gaan open en een grote catwalk wordt gebouwd. DJ Peter Mans draait deze avond en Charlie Producties zorgt voor de entertainment.

Kaarten

Op de donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er diverse activiteiten en leuke acties in het centrum van Veendam. Het entreekaartje van het fashionevent op 13 april, staat garant voor een leuke korting of goodie bij de deelnemende ondernemers. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 en de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.