Afbeelding

Lenette van Dongen naar vanBeresteyn

Algemeen

VEENDAM - Cabaretière Lenette van Dongen zal donderdag met haar voorstelling Paradijskleier naar vanBeresteyn in Veendam komen.

,,Weet je het ook allemaal even niet meer? Zit je uitgeblust op de bank? Bezoek dan Paradijskleier! Lenette van Dongen fileert jouw dromen op haar zo hilarische manier en leert je weer van jouw werkelijkheid te houden. Saai is het nieuwe spannend.” Zo luidt de omschrijving van de voorstelling, die Lenette van Dongen deze week speelt in Veendam.

 Poelifinario

Van Dongen treedt sinds 1993 op met solo-cabaretvoorstellingen. Het leverde haar diverse prijzen op, waaronder de Poelifinario 2019.  De Poelifinario is de cabaretprijs voor de theatermaker met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen. Die prijs won ze met de cabaretvoorstelling Paradijskleier, die dus deze week in Veendam is te zien. 

Kaarten

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 en de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.