Een collage van de succesvolle dansteams.
Een collage van de succesvolle dansteams.

Dansteams Sportcentrum Oxygym op weg naar het NK

Algemeen

VEENDAM - De dansteams van Sportcentrum Oxygym uit Veendam hebben onlangs met succes deelgenomen aan de tweede voorronde voor het NK. De wedstrijden van de NNKS, Soneo en Dance Event stonden op de planning.


Voor het team Hysteria van Krista Lingbeek was het pas de eerste voorronde. Zij deden in Leeuwarden mee in de categorie Dance Event. Zij lieten hun nieuwe dans voor aankomend seizoen zien en dat viel in de smaak: het team werd beloond met de derde plaats. Bij de NNKS, een weekend later in Drachten, werd dit team zevende.

Vijf bekers 

De teams O.G. Crew, Oxygym Teenz en Oxygym Seniors, getraind door Margriet van der Laan, deden in Steenwijk mee in de categorie Soneo en een weekend later aan de NNKS in Drachten. Deze teams namen vijf bekers mee naar huis. O.G. Crew werd vijfde en tweede, de Oxygym Teens derde en vijfde en de Oxygym Seniors werd twee keer eerste.

Alle teams zijn op de goede weg voor het NK. De trainsters Margriet van der Laan en Krista Lingbeek zijn dan ook superblij met de behaalde resultaten.

Afbeelding