Afbeelding

Culturele Raad Muntendam houdt fietstocht

Algemeen

MUNTENDAM - De Culturele Raad Muntendam zal het seizoen 2022 beginnen met een fietstocht.


Na een lange coronapauze heeft de Culturele Raad Muntendam de draad weer opgepakt. De eerste activiteit sinds lange tijd is een fietstocht. Die vindt plaats op zondag 24 april. Het gaat om een tocht van ongeveer 50 kilometer lang, die de deelnemers in de richting van Drenthe voert langs plaatsen als Eext en Annen. Onderweg kan men twee keer de benen strekken onder het genot van een consumptie.

De start is tussen 10.00 en 11.00 uur bij de Menterne. Voor 17.00 uur moet men zich afmelden. Bij terugkomst wordt een heerlijke kop snert geserveerd. De kosten bedragen 7,50 euro.

Nieuwe leden gevraagd

De Culturele Raad Muntendam, bestaande uit negen leden, is ondertussen op zoek naar nieuwe leden. Een gedeelte van de Culturele Raad bestaat uit 75-plussers en deze leden willen graag afgelost worden door jongere leden. Om de jaarmarkt, kermis, fietstochten en andere activiteiten voor Muntendam te behouden, heeft de raad dus actieve inwoners van Muntendam nodig. Belangstellenden kunnen zich melden bij secretaresse Trijnie Prak via 0598-616259.