Nederpop All_Stars & Lois Lane. Foto: Albert Jolen.
Nederpop All_Stars & Lois Lane. Foto: Albert Jolen.

Nederpop All Stars met Loïs Lane naar Veendam

Algemeen

VEENDAM - De Nederpop All Stars voeren liefhebbers al een aantal seizoenen mee terug naar de roots van de Nederpop. Deze keer met Loïs Lane, de band rond de zussen Suzanne en Monique Klemann. Vrijdag staan ze in vanBeresteyn in Veendam.

Krakersrellen, walkmans, bezuinigingen, yuppen, werkloosheid en ‘de bom’; dat waren de jaren tachtig en negentig in Nederland. Maar ook: De Dijk, Het Goede Doel, Doe Maar en Toontje Lager. Deze en vele andere bands bouwden in die jaren aan een onverwoestbaar fundament voor de Nederpop

Mooiste dames van het bal

De Nederpop All Stars voeren je al een aantal seizoenen mee terug naar de roots van de Nederpop. Dit seizoen staan ze in het theater met de mooiste dames van het bal: de zussen Monique en Suzanne Klemann van Loïs Lane. Met hun unieke mix van funk, soul, r&b, rock en hemelse stemmen zongen zij Nederlandse podia verliefd en scoorden zij hits als My Best Friend en It’s The First Time.

Klassiekers

Natuurlijk komen de grote Loïs Lane-hits vrijdag voorbij en natuurlijk mogen andere Nederlandse klassiekers niet ontbreken. De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer tijdens een speciaal ‘Nederpop-discoblok’. Loïs Lane en de Nederpop All Stars halen het beste in elkaar naar boven tijdens dit feest van herkenning.

Het optreden begint om 20.15 uur. Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 en de theaterkassa (geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur).