Afbeelding

Zomervakantie bij Summerfun met knutselpakketten en activiteiten

Algemeen

VEENDAM - Summerfun Veendam zal ook dit jaar zorgen voor een zomervakantie vol vertier. Er worden diverse activiteiten aangeboden en de populaire knutselpakketten worden ook weer uitgedeeld.

De knutselpakketten zijn ontstaan in de coronapandemie. Summerfun kon door de maatregelen niet veel organiseren, maar wilde wel graag iets voor de kinderen doen. Met de pakketten kon Summerfun meer kinderen en hun ouders/verzorgers voorzien van een leuke activiteit, alleen dan voor thuis. 

Activiteiten 

Deze formule is een waar succes gebleken. Summerfun gaat hier dan ook mee door. Nu wordt er alleen niet iedere week, maar eens in de twee week een pakket uitgereikt. Want er kunnen ook weer fysieke activiteiten georganiseerd worden, zoals kanoën, knutselen en bingo. Veel van deze activiteiten hebben de naam ‘Mini&Maxi’. Dat betekent dat de activiteit geschikt is voor een kind samen met een ouder/verzorger. De activiteiten zullen allemaal worden aangekondigd op de Facebookpagina van Summerfun Veendam.

Sportief begin 

Voor de knutselpakketten werkt Summerfun met drie thema’s. De eerste is Een Sportief begin. In dit pakket zitten allerlei knutselmaterialen om zelf spellen te maken en om natuurlijk lekker met elkaar te spelen. Het pakket is geschikt voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Aanmelden voor het eerste pakket kan door een mail te sturen naar summerfun@debasisveendam.nl. Summerfun stuurt vervolgens een bevestiging met meer informatie.

!