Leerlingen van groep 8 koken pompoensoep voor alle leerlingen van de school.
Leerlingen van groep 8 koken pompoensoep voor alle leerlingen van de school.

Tijd voor Toekomst op obs Noorderbreedte

Algemeen

VEENDAM - Het project Tijd voor Toekomst op obs Noorderbreedtein Veendam trekt de aandacht. Eerder deze maand hebben onder andere wethouders, gedeputeerden en ambtenaren van verschillende ministeries de school bezocht.

Tijd voor Toekomst ontwikkelt een verrijkte schooldag: waar extra lestijd wordt geboden met inzet op talentontwikkeling, welzijn, gezondheid en verminderen van achterstanden. 

Kansrijke en gezonde toekomst

Samen met mensen en organisaties in de omgeving van de school wordt gebouwd aan een breed pakket aan activiteiten op het gebied van cultuur, wetenschap, techniek, ondernemerschap, werk, natuur, gezondheid en bewegen. Centraal staat hierbij de gezamenlijke aanpak om voor ieder kind een kansrijke en gezonde toekomst te realiseren.

Wethouders, gedeputeerden en ambtenaren van verschillende ministeries kwamen onlangs naar de school om Tijd voor Toekomst in de praktijk te zien. Fit Factory verzorgde pleinspelletjes tijdens de pauze en chefkok Mark bereidde de gezonde lunch samen met leerlingen van groep acht.