In de polonaise door De Menterne: de Ouderendag was een groot succes.
In de polonaise door De Menterne: de Ouderendag was een groot succes.

Ouderendag in Muntendam daverend succes

Algemeen

MUNTENDAM - Ouderen Actief Muntendam is overdonderd door de grote opkomst tijdens de vorige week gehouden Nationale Ouderendag.

De officiële datum voor de Ouderendag is 1 oktober, maar in Muntendam werd deze dag vrijdag al gevierd. De belangstelling was enorm. Waar de afgelopen tien jaar gemiddeld ongeveer twintig personen een middag van Ouderen Actief in De Menterne hebben bezocht, kwamen er vrijdag bijna negentig bezoekers op de Ouderendag af.

Muziek en stamppot

De vele bezoekers konden genieten van een muzikale middag, die door Meeuwes Peetsma op een zeer fijne manier opgeluisterd werd met muziek uit verschillende jaren. Aan de ontspannen en vrolijke gezichten te zien bleek het een goede keuze geweest om Meeuwes Peetsma te vragen voor deze middag. Aansluitend werd door de Menterne en familie Haan hun beroemde stamppotbuffet geserveerd. Hiervoor hadden zich 69 personen aangemeld.

Veel bedankjes

Ouderen Actief Muntendam mocht na afloop heel veel bedankjes in ontvangst nemen. Uiteraard hoopt men bij de volgende activiteit weer veel belangstellenden te mogen ontvangen. Dat is de gezellige middag op 13 januari.