Afbeelding

Voedselbank vraagt om waardepunten Douwe Egberts

Algemeen

VEENDAM - De voedselbank in Veendam roept mensen op om hun Douwe Egberts-waardepunten aan hen te schenken. Doneren kan van 1 tot en met 31 december.


In samenwerking met Lions Nederland organiseert Douwe Egberts een speciale Waardepuntenactie, die ten goede komt aan de voedselbank. Want niet voor iedereen is ‘even een bakkie doen’ vanzelfsprekend.

Luxe-artikel 

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken geven elke week eten aan mensen die dat het hardste nodig hebben. Koffie is een luxe-artikel dat niet vaak in het pakket zit. Door D.E.-waardepunten te schenken aan de voedselbanken, wordt een lekker kopje koffie voor nog meer mensen bereikbaar. De waardepunten stelt de voedselbank namelijk in staat op pakken koffie in te slaan. 

188.000 pakken koffie

Vorig jaar zijn er zoveel punten verzameld dat er 188.000 pakken koffie uitgedeeld konden worden aan cliënten van de voedselbanken in Nederland. Douwe Egberts verhoogt iedere schenking met 20 procent.
De Voedselbank Veendam heeft verzameldozen neer mogen zetten bij de supermarkten Poiesz en Jumbo in Veendam en bij de PLUS in Wildervank.

!