Jon van Eerd komt als Harrie Vermeulen naar Veendam. Foto: Lesley Pols.
Jon van Eerd komt als Harrie Vermeulen naar Veendam. Foto: Lesley Pols.

Jon van Eerd in vanBeresteyn met laatste Harrie Vermeulen

Algemeen

VEENDAM - Jon van Eerd komt dinsdag 20 december met zijn voorstelling Zo Vader Zo Zoon naar theater vanBeresteyn in Veendam. Het zal de laatste keer zijn dat Van Eerd in de huid kruipt van zijn alter ego Harrie Vermeulen.

Jon van Eerd laat zich van zijn grappigste kant zien, met aan zijn zijde onder anderen Joey Schalker, Nandi van Beurden en Arie Cupé. Het resultaat: een topkomedie boordevol grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen.

Zelfingenomen secretaresse

Harrie Vermeulen woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar zo slim als zoonlief is in het zakenleven, zo naïef is hij privé. Zijn zelfingenomen secretaresse is vastberaden junior aan de haak te slaan en daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Dus doet ze er alles aan om hem het huis uit te krijgen. Maar Harrie zou Harrie niet zijn als hij er geen stokje voor zou steken. Bovendien heeft hij een veel lievere vrouw voor zijn zoon op het oog. 

Heks

Samen met een vriend bedenkt Harrie een ingenieus plan om de heks te lozen én tegelijkertijd een leuke schoondochter te krijgen. Maar die route blijkt niet zonder drempels, hordes, stoplichten, hefbomen, en andere obstakels. Zeker niet als zoonlief ook nog een aardige duit in het zakje doet.

Kaarten

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 en de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.