Afbeelding

Volle bak bij nieuwjaarsbijeenkomst Ouderen Actief Muntendam

Algemeen

MUNTENDAM - Maar liefst honderd belangstellenden hebben vrijdag de nieuwjaarsbijeenkomst van Ouderen Actief Muntendam in De Menterne bijgewoond.

De vele bezoekers konden genieten van de band Miranda & The Music Boys en na afloop schoven 84 liefhebbers aan voor een stamppotbuffet.
De middag was een doorslaand succes, ook voor Ouderen Actief Muntendam.

Zichtbaar

Deze club bestaat inmiddels elf jaar en heeft in haar eerste tien jaar erg haar best gedaan om zichtbaar te worden onder de inwoners van Muntendam en omgeving. Het begon met tweewekelijkse dinsdagmiddagen met een gedeelte educatieve voorlichting en vermaak in de vorm van bingo. Het educatieve gedeelte werd geen succes, maar de bingo wel. Deze draait nu als een zelfstandige groep verder. 

Omslagpunt

De muziekmiddagen werden matig bezocht met hooguit 15 bezoekers. De verdere activiteiten die vier tot vijf keer per jaar werden georganiseerd, werden eveneens mondjesmaat bezocht. Tot vorig jaar het omslagpunt kwam. Op de middag van het 10-jarig bestaan was de foyer van De Menterne bijna vol. Ook bij de andere activiteiten in 2022 kon Ouderen Actief veel mensen verwelkomen. Die lijn heeft zich nu dus doorgezet: de activiteiten van Ouderen Actief worden omarmd.

Scootmobieltocht

Vanuit de zaal kwam dan ook de vraag wat de volgende activiteit van Ouderen Actief Muntendam is. Dat is een scootmobieltocht op vrijdag 21 april. Nadere informatie hierover volgt.