Coverband Vangrail XXL is de hoofdact van het muziekfeest op het strand.
Coverband Vangrail XXL is de hoofdact van het muziekfeest op het strand.

SKV en Bogdike komen met ‘Bog on the Beach’

Algemeen

VEENDAM - Op het strand van Borgerswold, nabij het Koetshuis, wordt zaterdag 8 juli het muziekfeest Bog on the Beach gehouden. Het evenement wordt georganiseerd door Stichting Kabelnet Veendam (SKV) en Stichting Bogdike.

SKV en Bogdike hebben de handen ineen geslagen omdat al langer de behoefte bestond om óók buiten het centrum van Veendam, in Borgerswold, een festival te organiseren. Onder de titel ‘Bog on the Beach’ is een aantal aansprekende bands geboekt.

Latin-popmuziek

Het evenement start om 16.00 uur met dj Peter Mans en om 17.00 uur begint op het grote podium de band Los Cascos met Latin-popmuziek. Vanaf 19.00 uur volgt de band Hot Me! met frontman Everhard Sprik.

Hoofdact 

Om 20.30 uur start de hoofdact van de avond met één van Nederlands beste coverbands: Vangrail XXL. ,,Deze band zorgt gegarandeerd voor een heerlijk muziekfeest”, laat de organisatie weten. Vangrail won eerder een party-award voor beste live-band en maakt dat keer op keer waar. 

Gratis 

Dj Peter Mans, die ook tussen de optredens door zal draaien, sluit de avond af rond 23.30 uur. Het festival is gratis toegankelijk. Parkeren kan uitsluitend op de grote parkeerplaatsen rondom het terrein.