Winkelcentrum Autorama
Winkelcentrum Autorama

Feestweek in overdekt winkelcentrum Autorama

Algemeen

VEENDAM - In het overdekte winkelcentrum Autorama in Veendam wordt volgende week, tijdens de herfstvakantie, de jaarlijkse feestweek gehouden. 

De winkeliersvereniging van Autorama vindt het hoog tijd om weer wat reuring te creëren in en rondom het winkelcentrum. Naast het dagelijkse ruime aanbod, goed gevulde etalages en enthousiaste winkeliers vindt men het belangrijk om zo nu en dan iets extra’s te doen voor het winkelend publiek uit Veendam en de wijde omgeving. Autorama is sinds jaar een dag en begrip in de regio, deze goede naam wil men graag in stand houden.

Leuke actiiviteiten

Tijdens de herfstvakantie vindt de jaarlijkse feestweek plaats in Autorama. In die week zal het van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 oktober bol staan van leuke activiteiten. Er zijn ballonnenclowns, muzikanten, steltenlopers, suikerspinnen, kinderen kunnen zich laten schminken en heel veel meer. Op diverse plekken in Autorama hangen posters met daarop een overzicht van alle activiteiten.
Naast het nodige vermaak voor kinderen, wordt er ook aan de klant gedacht. Op diverse leuke en attente manieren zullen de ondernemers het bezoek aan het winkelcentrum extra bijzonder maken.

De feestweek is een initiatief van de winkeliersvereniging en wordt mogelijk gemaakt door alle winkeliers van Autorama.