Het eerste nieuwe Costa-chalet is inmiddels in gebruik genomen op Vakantiepark Siblu Meerwijck in Kropswolde. (foto: Siblu)
Het eerste nieuwe Costa-chalet is inmiddels in gebruik genomen op Vakantiepark Siblu Meerwijck in Kropswolde. (foto: Siblu)

Vakantiepark Siblu Meerwijck installeert eerste Nederlandse vakantiechalet

Algemeen

KROPSWOLDE - Na de introductie van de eigen lijn Nederlandse vakantiechalets tijdens de open dagen in oktober heeft Vakantiepark Siblu Meerwijck in Kropswolde vorige week al het eerste Nederlandse chalet op het park mogen installeren. 

Naast de chalets van Franse origine doen nu ook de Nederlandse chalets hun intrede op het park. De trotse eigenaren, Jan en Kathrin Schuil uit Groningen, kunnen niet wachten om het chalet in gebruik te nemen. Ze hadden al een vakantiechalet op het park toen ze hun nieuwe Siblu Costa-chalet aanschaften. ,,We hadden een seizoensplaats en hebben dit jaar onze Hobby-caravan ingeruild voor een nieuw vakantiechalet. Het park bevalt ons zeer goed en omdat we graag het hele jaar door dichtbij huis willen recreëren hebben we de overstap gemaakt’’, vertelt Jan. ,,Maar toen mijn vrouw dit nieuwe chalet zag was ze op slag verliefd.’’ Kathrin vervolgt: ,,Ik zei voor de grap tegen m’n man: zullen we ons chalet maar weer inruilen dan? Echter, tot onze verbazing gaf de verkoopadviseur van het park ons een inruilprijs die we niet konden weigeren, waardoor we nu voor de tweede keer in een half jaar tijd eigenaar worden van een nieuw vakantiechalet. We zijn echt superblij!’’ 

Ook technisch manager Niek Buijs, die rechtstreeks bij de installatie is betrokken, is verheugd met de komst van de nieuwe lijn Nederlandse vakantiechalets. ,,Deze chalets van eigen bodem zijn een welkome aanvulling op het huidige aanbod. Een deel van onze gasten zweert nou eenmaal bij een Nederlands product. Met deze hoogwaardige chalets voldoen we ook aan hun wensen. Beter kun je het eigenlijk niet krijgen. En voor de prijs hoef je het niet te laten, zeker met de huidige introductiekorting.’’

Ter afsluiting van het seizoen organiseert het vakantiepark op zaterdag 18 en zondag 19 november van 10.00 tot 16.00 uur Outlet Dagen. De ex-verhuurmodellen en laatste nieuwe 2023-chalets worden dan met extra voordeel verkocht. De modellen uit de nieuwe Nederlandse lijn vakantiechalets worden bovendien met 10.000 euro introductievoordeel aangeboden.