Om een faillissement af te wenden, moet Ferrari de prestigieuze Mille Miglia-uithoudingsrace winnen.
Om een faillissement af te wenden, moet Ferrari de prestigieuze Mille Miglia-uithoudingsrace winnen.

Ferrari in Filmhuis Veendam

Algemeen

VEENDAM - In Filmhuis vanBeresteyn in Veendam is maandag 19 februari de film Ferrari te zien. 

De bolides scheuren je niet om de oren in de film Ferrari met Adem Driver als Enzo Ferrari en Penélope Cruz als zijn vrouw Laura Ferrari in de hoofdrol. Relatieperikelen en liefdesintriges voeren in deze film de boventoon.


Enzo Ferrari zit gevangen in een liefdeloos huwelijk met vrouw én zakenpartner Laura. Het stel is recentelijk hun zoon verloren. Waar de gebroken Laura in permanente rouw doorslaat, zoekt Enzo zijn heil bij langdurige maîtresse Lina Lardi, met wie hij ook een zoon heeft.

Faillissement van Ferrari?

Lina pusht Enzo om hun onwettige kind te erkennen, maar Enzo is vooral bezig om zijn bedrijf van een faillissement af te sturen. Er worden niet voldoende personenauto’s verkocht en een partnerschap met Fiat of Ford lijkt onontkoombaar. Tenzij Ferrari het voor elkaar krijgt om de prestigieuze Mille Miglia-uithoudingsrace te winnen, want hierna zullen de orders vast binnenstromen.

De film begint om 19.30 uur. Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 en de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.