The Wieners. Foto: Hagemeier Fotografie.
The Wieners. Foto: Hagemeier Fotografie.

Nummers The Everly Brothers in vanBeresteyn

Algemeen

VEENDAM - Nummers van The Everly Brothers zijn zaterdag 2 maart te horen in vanBeresteyn in Veendam, dankzij The Wieners.  

De muzikanten van The Wieners zijn echte meestervertolkers van het werk van The Everly Brothers en voor dit optreden duiken ze opnieuw hun muzikale schatkist in. Ze vissen er de fraaiste pareltjes op zoals ‘Wake Up Little Susie’, ‘Bird Dog’, ‘Till I Kissed You’ en ‘All I Have To Do Is Dream’. Alle nummers klinken alsof The Everly’s zelf op het podium staan.

Anekdotes 

Er worden ook minder bekende ‘B-kantjes’ gespeeld en tussen de bedrijven door vertellen de muzikanten anekdotes uit het leven van The Everly Brothers. De carrière van de broers wordt gevolgd vanaf het prille begin, toen ze op jonge leeftijd optraden in het radioprogramma van hun ouders, via de internationale doorbraak in 1957 en de vele successen daarna, tot en met de glorieuze comeback in de jaren tachtig.

Kaarten

Het optreden start om 20.15 uur. Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl en de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.