Afbeelding

Voorwaarts op muzikale expeditie door gemeente Veendam

Algemeen

VEENDAM - Voorwaarts Veendam gaat zaterdag 11 mei met een cabriobus on tour door de gemeente Veendam. Het harmonieorkest komt op aanvraag tussen 10.00 en 15.00 uur op locatie muziek maken.

,,Twee jaar geleden hebben we dit ter ere van ons 100-jarig bestaan gedaan en de tour was toen een groot succes”, vertelt Robert van Dijk, ,,en daarom doen we het graag nog een keer. We komen naar je toe met de Gado-cabriobus van het Nationaal Bus Museum in Hoogezand.”

Inmiddels zijn de eerste aanvragen al binnen gekomen. Zowel instellingen, ondernemers als particulieren kunnen zich opgegeven. Welke nummers het orkest precies ten gehore zal brengen, is een verrassing. De aanvragers worden wel op de hoogte gesteld van hoe laat het orkest langskomt.

Moederdag 

,,Iedereen die het leuk vindt kan ons uitnodigen”, aldus Robert van Dijk. Zo is het een dag later Moederdag, zodat de actie van Voorwaarts een mooie manier kan zijn om moeders te verrassen. ,,Voor andere gelegenheden die dag, zoals voor iemand die met pensioen gaat of jarig is, kunnen we ook worden uitgenodigd. We kijken er erg naar uit. Dit is leuk. We hopen wel dat het mooi weer zal zijn met de open bus”, aldus Van Dijk.

Belangstellenden kunnen zich tot vrijdag 10 mei 12:00 uur aanmelden via info@voorwaartsveendam.nl. Voor de muzikale uitvoering, die vijftien minuten zal duren, wordt een kleine vergoeding gevraagd.