De jubileumcommissie van vv Alteveer.
De jubileumcommissie van vv Alteveer.

Voetbalvereniging Alteveer viert 75-jarig bestaan

Sport

ALTEVEER - De op 15 mei 1946 opgerichte voetbalvereniging Alteveer zal dit jaar het 75-jarig bestaan vieren. Vorig jaar kon het jubileumfeest vanwege de coronapandemie niet plaatsvinden.

De festiviteiten zullen plaatsvinden op 14 mei, overdag op het sportpark en de feestavond wordt gehouden in MFC De Drijscheer in Alteveer. ’s Morgens is er een spelprogramma voor jeugdleden, maar ook voor hun zusjes en broertjes, vriendinnen en vriendjes. Na de middag is er een receptie en wordt een aantal jubilarissen gehuldigd. 

Oud-leden 

Op de reünie hoopt Alteveer veel oud-leden te kunnen begroeten en vele herinneringen op te halen. ,,Vaak worden de verhalen bij elke reünie mooier en sterker”, merkt Johannes Starke namens de jubileumcommissie op. ,,Graag willen we hen ook onze prachtige accommodatie laten zien. De accommodatie zal er feestelijk uitzien en er zal allerlei informatie ter inzage liggen.” Voor de huidige leden en betrokkenen bij de club is er op de middag ook voldoende te doen.

Vrijwilligers 

Er wordt veel gevraagd van vrijwilligers, zowel bij de catering als bij de begeleiding van de activiteiten. Zij verdienen een groot compliment. Er is bewust voor gekozen de feestavond in MFC De Drijscheer in Alteveer te houden zodat de vrijwilligers ook deel kunnen nemen aan het feest. Er is muziek van de plaatselijke muziekband Solidair en een gastoptreden van zanger Orlando.

Het programma start om 10.00 uur met een spelcircuit voor de jeugd en loopt door tot 01.00 uur. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van vv Alteveer.