Afbeelding

Wildervank na sterke tweede helft langs CSVC

WILDERVANK - Vierdeklasser Wildervank heeft zaterdag op bezoek bij CSVC de tweede zege op rij geboekt. In Coevorden keek de ploeg van trainer Colin Steenge halverwege nog tegen een 2-0 achterstand aan.

,,In de eerste helft speelden we niet sterk en ging CSVC erg efficiënt met de kansen om”, zegt Steenge over het eerste bedrijf. Het leidde tot een 2-0 ruststand in het voordeel van de Drenten.

‘Heel veel kansen’

Na de thee kwam Wildervank een stuk beter voor de dag. Steenge: ,,We speelden erg sterk en hebben heel veel kansen gecreëerd.” Marc Nijland zorgde vlak na rust voor de 1-2 en Ferry Huizing tekende voor de gelijkmaker.

Nog drie goals van Nijland

,,We kwamen daarna nog met 3-2 achter, nadat we zelf een paar opgelegde kansen gemist hadden. Maar gelukkig knokten we ons weer terug”, zegt Seenge. In het laatste kwartier scoorde Marc Nijland nog driemaal, waardoor Wildervank met 5-3 aan het langste eind trok. ,,Op basis van de tweede helft was het een verdiende overwinning, met flink wat spektakel”, aldus Steenge.