Afbeelding

Wildervank verliest weer

Algemeen

WILDERVANK - Na de nederlaag tegen Mussel is Wildervank zaterdag opnieuw onderuit gegaan. In eigen huis werd met 0-3 verloren van promovendus Borger.

In de tweede minuut kwam de thuisploeg al op achterstand. Wildervank kreeg in het vervolg van de eerste helft aan aantal mogelijkheden om op gelijke hoogte te komen. Zo belandde een vrije trap op de paal en werd een inzet van de doellijn gehaald.

Ook vlak na rust was Wildervank dicht bij een treffer: de Drentse doelman moest zich strekken om de 1-1 te voorkomen. Borger kwam halverwege de tweede helft op 0-2 en daarmee was de wedstrijd wel gespeeld.

In de slotfase werd het vervolgens nog 0-3. Met drie punten uit drie duels is Wildervank teleurstellend aan het seizoen begonnen.