De vier muzikanten uit Canada die in het kader van hun Europese tour naar Veendam komen.
De vier muzikanten uit Canada die in het kader van hun Europese tour naar Veendam komen.

Funk, soul en blues in Brouwhotel Parkzicht

Algemeen

VEENDAM - De Canadese band LMT Connection en de uit dat land afkomstige singer-songwriter Joel Parisien zorgen dinsdag 21 mei voor een avondje vol funk, soul en blues in Brouwhotel Parkzicht in Veendam.

LMT Connection gaf in de afgelopen 35 jaar al meer dan 6500 shows voor muziekfans over de hele wereld. Ze zijn echte meesters in het verzorgen van een onvergetelijke ervaring op het gebied van funk, soul en blues. 

Marvin Gaye

Zanger/gitarist Leroy Emmanuel was een actief lid van de bloeiende muziekgemeenschap van Motown. Op zijn hoogtepunt werkte hij samen met onder anderen Marvin Gaye. Niet lang na zijn verhuizing naar Canada richtte hij samen met drummer Mark Rogers en bassist Johnny Irvine in 1989 de band LMT Connection op. Al die tijd houden ze vast aan dezelfde filosofie: ongeacht de opkomst spelen alsof je voor een vol stadion speelt.

Joel Parisien

Joel Parisien is onder andere leadzanger van de band NewWorldSon, maar geeft ook solo-optredens over de hele wereld. In Veendam verzorgt hij het voorprogramma. Daarna sluit hij als toetsenist aan bij zijn vrienden van LMT Connection.

Het optreden start om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop via parkzicht.com.