Afbeelding

Wie wordt ‘Veendammer van het Jaar 2021’?

Algemeen

VEENDAM - Voor de veertiende keer wordt de verkiezing ‘Veendammer van het Jaar’ gehouden.


Ook dit jaar kan een individuele persoon, club, groep of organisatie worden voorgedragen om in aanmerking te komen voor de titel ‘Veendammer van het Jaar 2021’. Tot en met 31 december kunnen kandidaten worden voorgedragen.

Positieve bijdrage

Het gaat om Veendammer(s), die een positieve bijdrage aan Veendam geleverd heeft/hebben. De potentiële ‘Veendammer van het Jaar 2021’ moet aan een aantal voorwaarden voldoen. De kandidaat, club, groep of organisatie heeft op een positieve manier de aandacht op Veendam gevestigd, is geboren en/of woonachtig in de gemeente Veendam, heeft een goede reputatie en is net een beetje anders (opvallend) dan anderen.

Bij het voordragen moet in de motivatie duidelijk naar voren komen waarom juist deze kandidaat de titel ‘Veendammer van het Jaar 2021’ verdient. Voor meer informatie kijk op www.veendam.nl/veendammervanhetjaar. Een voordracht kan tot en met 31 december gemaild worden naar communicatie@veendam.nl..

Peter Panneman

Vanwege de coronacrisis ging de verkiezing van Veendammer van het Jaar vorig jaar niet door. Daardoor bleef de winnaar van 2019, fotograaf Peter Panneman, een extra jaar actief als ambassadeur van de gemeente.