Leden van Samen Voor Pekela kijken naar de zojuist gelanceerde videoclip. Foto: Bert Woltjes.
Leden van Samen Voor Pekela kijken naar de zojuist gelanceerde videoclip. Foto: Bert Woltjes.

Samen Voor Pekela presenteert verkiezingsprogramma en videoclip

Algemeen

NIEUWE PEKELA - Samen Voor Pekela heeft zaterdag in dorpshuis De Kiepe in Nieuwe Pekela het verkiezingsprogramma Mit Mekoar gepresenteerd. Dat ging gepaard met de lancering van een videoclip.


Het doel van Samen Voor Pekela is om de grootste partij van Pekela te worden en vervolgens, samen met de inwoners, van Pekela ‘een nog mooier dorp te maken dan het al is’.Speerpunten voor de komende vier jaar zijn onder andere het opknappen van buurten en straten, het verbeteren van de veiligheid en aandacht voor jong en oud.

Einde aan hondenbelasting 

Verder zegt men voor een ‘goed en gezond milieu’ te zijn, wil de partij sport en recreatie stimuleren en zet men zich in voor een financieel gezond zelfstandig Pekela. Daarnaast wil Samen Voor Pekela de hondenbelasting in fases afschaffen. Het complete verkiezingsprogramma is te lezen op www.samenvoorpekela.nl.

Soam veur Pekel

Na de presentatie van het verkiezingsprogramma lanceerde Samen Voor Pekela een videoclip met de titel Soam veur Pekel. Het nummer is geschreven door Anton Smit, die Pekelders hiermee oproept om volgende maand te gaan stemmen.