Afbeelding

Bijzonder voetbalkamp van FC Groningen bij vv Wildervank

Sport

WILDERVANK - Kinderen die opgroeien in financieel uitdagende omstandigheden, krijgen dankzij een bijzonder voetbalkamp van FC Groningen een onvergetelijke vakantieweek aangeboden. Het voetbalkamp vindt plaats bij vv Wildervank.

FC Groningen Trainen als een Prof houdt komende zomervakantie op verschillende plekken in de regio het FC Groningen Voebalkamp. Logistiek dienstverlener Oldenburger|Fritom, met het hoofdkantoor in Veendam, maakt de editie bij vv Wildervank mogelijk. 

Mooiste week van de vakantie

Kinderen die voetballen bij een vereniging via Jeugdfonds Sport & Cultuur of Stichting Leergeld krijgen de mogelijkheid mee te doen aan dit FC Groningen Voetbalkamp. Dit kamp is speciaal bedoeld voor jongeren die opgroeien in financieel uitdagende omstandigheden waardoor bijvoorbeeld op vakantie gaan niet mogelijk is. Oldenburger|Fritom en FC Groningen bieden deze groep voetballende kinderen in de leeftijd van 7 tot 15 jaar zo de mooiste week van de vakantie.

Fantastische verhalen

Frank Wolters is organisator van het FC Groningen Voetbalkamp. Hij kijkt uit naar de verschillende kampen in de regio, met in het bijzonder de editie in Wildervank. ,,We zijn Oldenburger|Fritom heel dankbaar dat ze samen met ons deze week willen organiseren. We willen kinderen die niet op vakantie kunnen, een onvergetelijke vakantieweek bieden. Zodat zij met fantastische verhalen terugkomen op school. Dat doen we door lekker samen te gaan voetballen en andere beweegvolle activiteiten te bieden.”

Aanmelden

Het FC Groningen Voetbalkamp in Wildervank wordt gehouden van dinsdag 30 juli tot en met vrijdag 2 augustus. Drie van de vier dagen vormt het sportpark van vv Wildervank het decor van het voetbalkamp. De vierde dag vindt plaats in de Euroborg. FC Groningen regelt dan een bus van en naar Wildervank. Kinderen die voor het kamp in aanmerking komen, kunnen nu al aangemeld worden voor de voetbalweek in de zomervakantie. Een aanmeldlink is te vinden op de Facebookpagina van vv Wildervank.