Erwin de Vries
Erwin de Vries

Muziek bij v.v. Meeden met Erwin de Vries en Hallo Venray

Algemeen

MEEDEN - Op sportpark De Bouwte van voetbalvereniging Meeden staat vrijdag 27 mei de muziek centraal.

Erwin de Vries, Hallo Venray en de Belgische formatie The Thomas Henry Rockestra treden die vrijdagavond op tijdens het gratis toegankelijk minifestival. De slogan van v.v. Meeden is niet voor niets: v.v. Maid’n, al meer dan 90 jaar: Veur voetbal en gezellighaid.

Erwin de Vries 

Erwin de Vries bijt om 19.30 uur het spits af. Voor de Groningstalige zanger is het sportpark geen onbekend terrein. De Vries woont in Meeden en is bovendien jeugdtrainer bij de club. Hij timmert al tientallen jaren aan de weg en won dit jaar twee prestigieuze prijzen: de K. ter Laanprijs en de Streektaalprijs.

Hallo Venray

Ook Hallo Venray is geen onbekende in Meeden. De band van zanger Henk Koorn speelde in het verleden al eens in jongerencentrum Malgré Tout in Meeden. Tweemaal een volle zaal genoot van het optreden van de Haagse band. De cd The More I Laugh, the Hornier Due Gets! wordt nog altijd gezien als een pareltje in de Nederlandse muziekwereld.

The Thomas Henry Rockestra

The Thomas Henry Rockestra komt uit Antwerpen. Twee muzikanten staan op het podium en creëren een ‘volledig bandgeluid’, met een repertoire uit de jaren zeventig tot en met negentig.

De feesttent gaat om 18.30 uur open. Erwin de Vries opent de muziekavond een uur later.