Marieke Klooster en Sanneke van der Meulen. Foto: Ewoud_Rooks
Marieke Klooster en Sanneke van der Meulen. Foto: Ewoud_Rooks

Cabaret in vanBeresteyn: Tijd zat!

Algemeen

VEENDAM - In theater vanBeresteyn in Veendam is zaterdag 28 mei de cabaretvoorstelling Tijd zat! bij te wonen. In deze hilarische, ontroerende en krachtige worsteling willen twee vrouwen van dertig en vijftig jaar het liefst de tijd stilzetten.


Moet je alle kansen en mogelijkheden die het leven je biedt, benutten? Zijn ze waardevol of te verwaarlozen? Angst versus verlangen, vervlogen hoop versus hoopvolle verwachtingen, kapotte eieren versus invriezen, lang golvend versus kort pittig, scharrel- versus plof, dertig versus vijftig: de voorstelling Tijd zat is een krachtmeting met allure.

In hun eerste gezamenlijke programma schotelen de Groningers Marieke Klooster (bekend van Vrouw Holland) en Sanneke van der Meulen hun publiek een muzikale avond voor, waarin ze elkaar vinden in hilarische scènes en herkenbare liedjes.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 en de theaterkassa (geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur).