Afbeelding

Bibliotheek Veendam zet de Vakantie Voorleestent weer op

Algemeen

VEENDAM/WILDERVANK - Bibliotheek Veendam zal ook deze zomer twee avonden per week de wijk in trekken met de Vakantie Voorleestent. Deze vakantie staat de tent weer in Veendam en Wildervank.

Bibliotheek Veendam is voor het zevende jaar op rij met een voorlees- en spelprogramma te vinden in de wijk. Zes weken lang staat de tent op een vaste avond, tijd en locatie in de gemeente Veendam. In de laatste vakantieweek wordt een gezamenlijk slotfeest gehouden.

Op de dinsdagavond staat Bibliotheek in Veendam, ter hoogte van obs Noorderbreedte aan de Meezenbroekstraat. De Vakantie Voorleestent staat daar dus op 19 en 26 juli en 2, 9 en 16 augustus van 18.30 tot 19.30 uur. Op de woensdagavond wordt op hetzelfde tijdstip Wildervank bezocht. De Voorleestent wordt opgezet aan de Groen van Prinsterlaan, naast de Westerschool, en wel op 20 en 27 juli en 3, 10 en 17 augustus. Het slotfeest vindt woensdag 24 augustus van 18.30 tot 20.00 uur plaats bij de WOP in Veendam Noord.

Bij de Vakantie Voorleestent wordt voorgelezen en worden er spelletjes gedaan. Kinderen en ouders kunnen er tevens de leukste (voor)leesboeken lenen. Een bezoekje aan de Vakantie Voorleestent is gratis en ook gezinnen uit andere wijken zijn van harte welkom. Met de Vakantie Voorleestent wil Bibliotheek Veendam het (voor)lezen in de zomer stimuleren. ­