Afbeelding

Voorrondes Kahoot-kampioenschap in Veendam en Oude Pekela

Algemeen

PEKELA/VEENDAM - Bieblab is op zoek naar dé Kahoot-kampioen van Groningen. Woensdag 1 februari is er een voorronde in de bibliotheek van Veendam, een week later in de bieb van Oude Pekela. 

Het kampioenschap is bedoeld voor kinderen tussen de tussen de 10 en 12 jaar, die graag een Kahoot Quiz spelen. De organisatie is in handen van Bieblab, het jeugdplatform van de bibliotheek met liveshows, quizzen, gamechallenges & series

Voorrondes

De voorrondes in de bibliotheken van Veendam (1 februari) en Oude Pekela (8 februari) beginnen om 15.00 uur en duren tot 16.00 uur. Aanmelden kan via de website van Biblionet Groningen. Deelname is gratis. Meedoen kan via de eigen telefoon of iPad. De winnaar van zowel de Veendammer als de Pekelder voorronde gaat door naar de provinciale finale, die op woensdag 1 maart in Bibliotheek Veendam wordt gespeeld.

Online meespelen

Online meespelen kan ook. Woensdag 22 februari is er nog een online-voorronde, waarin de allerlaatste plek voor de finale is te verdienen. Meedoen kan die dag vanaf 15.00 uur via www.youtube.com/bieblab.