Zangeres Anne Lie Persson
Zangeres Anne Lie Persson

MDT Docentenconcert in theater vanBeresteyn

Algemeen

VEENDAM - Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam zal er zaterdag 4 februari een docentenconcert plaatsvinden in theater vanBeresteyn in Veendam.

In dit docentenconcert staan twee docenten in de spotlights: pianist Tony Hoyting en zangeres Anne Lie Persson. Ze treden op met de Stageband Jazz Orchestra uit Groningen onder leiding van Libbe Oosterman, vocalgroup Treats en een strijkkwartet.

De Pandemie

Maar liefst 26 noordelijke muziekprofessionals presenteren in deze nieuwe voorstelling een 80 minuten durende jazzsuite van de Groninger bassist en arrangeur Marco Kerver. Hij schreef de compositie De Pandemie, gebaseerd op verhalen van muzikanten die gedwongen werden hun bestaan te heroverwegen tijdens corona. Wanhoop, bezinning en ‘the joy of live’ komen samen in een rijke klankwereld vol harmonie en een indringend verhaal.

Kaarten

Het concert begint om 16.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.vanberesteyn.nl en de theaterkassa, geopend op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.