Afbeelding

Hart voor Midden-Groningen komt naar Muntendam

Algemeen

MUNTENDAM – Hart voor Midden-Groningen, het programma van Nationaal Programma Groningen, komt donderdag 23 maart naar de Heemtuin in Muntendam.

Hart voor Midden-Groningen heeft vier doelen. Dat zijn Lang en gelukkig leven waar je hart ligt, Open je hart voor Midden-Groningen, Hart voor de jeugd en Hart voor werk. Daaronder vallen zaken als de kwaliteit van de woon- en leefomgeving, aantrekkelijke woningen, versterken van de kwaliteit van het landschap, taalachterstand kleiner maken en zorgen dat meer mensen een baan hebben.

Stamppotbuffet

De gemeente maakt deze en volgende maand een kleine tournee met het programma door Midden-Groningen. Onder het genot van een stamppotbuffet wordt dan meer verteld over het programma. Inwoners horen wat het programma voor hen betekent en hoe ze zelf mee kunnen denken en doen.

Na sessies in Hoogezand en Slochteren komt men donderdag 23 maart naar De Heemtuin in Muntendam. Het programma daar begint om 17.00 uur en duurt tot 18.30 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan via de website van de gemeente of door te bellen naar 0598-373737.