Afbeelding

Zechstein Stratenvolleybal Toernooi in Veendam heeft nog ruimte voor teams

Algemeen

VEENDAM - Voor het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi in Veendam hebben zich inmiddels vijftien teams aangemeld. Opgeven kan nog tot 1 mei.

Enkele weken geleden is de inschrijving voor het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi van start gegaan. Het meerdaags volleybaltoernooi, dat in 2019 voor het laatst plaatsvond, wordt op 17, 18 én 19 mei gehouden in het Indoorcentrum in Veendam. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en zijn de eerste aanmeldingen een feit.

Via www.eventree.nl hebben zich in de eerste weken al 15 teams aangemeld. De organisatie is blij met dit enthousiasme. Voor de achtste editie van het volleybaltoernooi is nog plek voor ongeveer 10 teams. ,,Aarzel niet en trommel vrienden, familie, buurtgenoten of collega`s op en stel je team samen”, luidt de oproep van Rob van Loenen van Stichting Sport en Evenementen.

Aanmelden

Het aanmelden van een team is mogelijk tot 1 mei. Hierna zal de organisatie aan de slag gaan met de poule-indeling en wedstrijdschema’s en dergelijke. Teams dienen overigens uit minimaal zes spelers te bestaan. Elk team mag maximaal drie volleyballers tellen die uitkomen in de Nevobo-competities. Verder dienen er minstens twee vrouwen in het veld te staan. Aanmelden kan zoals gezegd via www.eventree.nl.
Aanmelden voor het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi is zoals gezegd mogelijk via www.eventree.nl.

Op 19 mei wordt het toernooi afgesloten met een feestavond met Moeflons Feestband.Tijdens die feestavond zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden.