Afbeelding
DTP 1

Kaartverkoop voor Oktoberfest Veendam van start

Algemeen

VEENDAM - De online kaartverkoop voor het Oktoberfest in Veendam gaat zaterdag van start. Vanwege het tienjarig jubileum worden de eerste 250 kaarten met 10 euro korting verkocht.

Zaterdag gaat de kaartverkoop om klokslag 09:00 uur van start. Via www.eventree.nl is het dan mogelijk om één van die 250 jubileumtickets te bemachtigen. De organisatie verwacht net als voorgaande edities een run op de kortingskaarten. Destijds waren de ‘Early Bird Tickets’ binnen enkele minuten uitverkocht. De verwachting is dat dit zaterdag niet anders zal zijn.

Biertafels

Op zaterdag 7 oktober viert het Oktoberfest Veendam zijn 10-jarig jubileum, De Sorghvliethal wordt dan omgedoopt tot ‘Bierstube’. De evenementenhal zal voorzien worden van een groot podium, lange straten van biertafels, bars voorzien van biertanks en bakplaten met Duitse lekkernijen. 

Line-up

Daarnaast heeft de organisatie weer tal van leuke acts weten vast te leggen. De line-up bestaat ditmaal uit René Karst, Otto Wunderbar, Schlagerband Jawohl en dj Martijn Renkema.