Afbeelding

Kraantje Pappie sluit tweedaags muziekfestival in Veendam af

Algemeen

VEENDAM - In de Sorghvliethal in Veendam is het vrijdag en zaterdag eindelijk tijd voor de jubileumeditie van het muziekfestival ‘De Vrienden Van Sportplein’. Een van de grote namen op het feest is Kraantje Pappie.

Zoals gemeld wordt het een bijzondere editie van het muziekfestival. Niet alleen omdat het 15-jarig bestaan van  Sportcafé Sportplein wordt gevierd, maar ook omdat het de laatste editie van het festival is. Het sportcafé wordt immers overgenomen. 

Kraantje Pappie 

De organisatie van het festival pakt dan ook uit. Onder anderen met Kraantje Pappie.  De afgelopen jaren behoort Kraantje Pappie tot de selectie van meest populaire artiesten van Nederland. Daarmee is het toch wel bijzonder dat de organisatie hem heeft weten te strikken voor het feest in Veendam. Overal waar Kraantje Pappie optreedt, pakt hij groots uit met een geweldige performance, volop interactie met het publiek en een fantastische show. Met zijn show van een uur sluit Kraantje Pappie het muziekfestival zaterdag af. Dat het op vrijdag ook een knallend einde zal worden, staat wel vast met de Outsiders in de DJ Booth.

Jannes

Kraantje Pappie is zeker niet de enige grote naam op het feest in Veendam. Want wat te denken van Jannes. De ‘Koning der Piraten’ stond één keer eerder in de Sorghvliethal, namelijk in oktober 2012. Het wordt dus weer hoog tijd om ook in Veendam luidkeels te kunnen meezingen met de welbekende Hollandse hits van Jannes. Hij staat vrijdag in de line-up.

Sera

Wat de organisatie betreft kan Sera wel eens de verrassing van het muziekfestival worden. Zangeres Sera de Bruin gooit tegenwoordig hoge ogen in de Top 40. Ze komt zaterdag met haar hele band naar Veendam om de Sorghvliethal omver te blazen.
Tussen alle acts door zullen de bands Mooi Wark (vrijdag) en Daredevils (zaterdag) een geweldige show neerzetten. Gitaristen, drummers, toetsenisten en zangers zullen een breed repertoire aan hits ten gehore brengen. Afwisselend met de ‘huis-dj’s’ Peter en Martijn beloven beide avonden een waar muziekspektakel worden.

Kaarten

Voor beide avonden zijn nog tickets beschikbaar. Zolang de voorraad strekt zijn tickets online te verkrijgen via www.eventree.nl. Op beide dagen gaan de deuren van de Sorghvliethal om 19:30 uur open.