Afbeelding

Kraantje Pappie, Jannes en Mooi Wark naar ‘De Vrienden van Sportplein’

Algemeen

VEENDAM - Het 15-jarig bestaan van Sportcafé Sportplein in Veendam wordt gevierd met en twee dagen durend muziekfestival, met optredens van onder anderen Kraantje Pappie Jannes en Mooi Wark.

Al bijna 15 jaar lang runnen vader en zoon Rob en Fred van Loenen bijna dagelijks de horeca voor de gebruikers van het Indoorcentrum. Daarnaast staan de ondernemers jaarlijks garant voor diverse evenementen op diezelfde locatie. ,,Samen met ons team aan medewerkers en vrijwilligers hebben we de afgelopen jaren veel mooie dingen neergezet voor de mensen uit Veendam en omgeving”, zeggen de twee. Het tweedaags muziekfestival ‘De Vrienden van Sportplein’ moet de klap op de vuurpijl worden.

Groter dan ooit 

Het jaarlijks terugkerende muziekfestival wordt vanwege het 15-jarig bestaan van Sportcafé Sportplein groter dan ooit. Zo is er sprake van een extra festival-dag en zijn organisatoren Rob en Fred van Loenen er in geslaagd een aantal grote namen naar Veendam te halen. ,,We mogen trots zijn op de line-up die we naar Veendam gaan halen. En dan moet het feest nog beginnen”, aldus Rob van Loenen.

De artiesten 

Zowel voor de eerste avond als voor de tweede avond heeft men artiesten vast weten te leggen die hoog aangeschreven staan binnen de vaderlandse muziekindustrie. De eerste avond lijkt een Hollandse Avond te worden met Outsiders, Jannes, Mooi Wark en Martijn Renkema. Op de tweede avond komen er artiesten langs die ook te horen zijn op de grootste festivals van het land. Het gaat dan om Kraantje Pappie, Sera, Daredevils en Peter Mans.

Kaartverkoop 

‘De Vrienden van Sportplein’ vindt plaats op 22 én 23 maart. De kaartverkoop gaat vrijdag om 12.00 uur van start via eventree.nl. Net als voorgaande edities wordt gestart met een ‘Early Bird-korting’. Daarvoor geldt: hoe eerder men koopt, hoe hoger de korting. De ervaring leert dat de kortingskaarten vanaf de start van de kaartverkoop erg hard gaan.