Afbeelding

Knallend einde van het seizoen bij Sportcafé Sportplein

Algemeen

VEENDAM - Het seizoen bij Sportcafé Sportplein in Veendam wordt vrijdag knallend afgesloten met een Closing Party.

Sportcafé Sportplein heeft als seizoensafsluiter nog één feestje op de agenda staan. Vrijdag draaien diverse dj’s nog één keer op vol volume. Er wordt extra groots uitgepakt omdat men na vrijdag de jaarlijkse zomerstop in gaat. ,,Het moet een feestje worden waar de mensen nog even op kunnen teren, nu we straks een tijdje dicht zijn”, aldus eigenaar Rob van Loenen.

Drie dj’s

Tijdens de Closing Party zullen drie dj’s plaatsnemen achter dj-booth in Sportplein. Dj Martijn Renkema is één van de vaste gezichten achter de draaitafel. Hij zal de avond dan ook aftrappen. Verder heeft men de mannen van Feestnation vast weten te leggen voor een optreden in Veendam. Tijdens muziekfestival De Vrienden Van Sportplein hadden zij de eer om de avond in de Sorghvliethal knallend af te sluiten. Dit zullen ze komende vrijdag nog eens dunnetjes overdoen, maar dan in Sportplein. Tot slot heeft men ook een nieuwkomer achter de knoppen, namelijk dj Marvin Haan. Deze getogen Veendammer zal voor velen zeker geen onbekend gezicht zijn.

Cocktailbar

Naast de gebruikelijke drankjes zal er die avond een speciale cocktailbar zijn. Het is immers weer tijd voor lekkere cocktails en zomerse drankjes. Ook is er bij mooi weer een terrasje.

Gratis toegang

De deuren van Sportplein zijn vrijdag vanaf 19.00 uur geopend. Om 19.30 uur trapt de eerste dj het feest af. De entree is gratis. De toegang is uitsluitend voor bezoekers van 18 jaar en ouder.