Afbeelding

Sportcafé Sportplein Veendam kleurt nog steeds Oranje

Algemeen

VEENDAM - In Sportcafé Sportplein in Veendam wordt vrijdagavond -uiteraard- de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Argentinië uitgezonden op grote tv-schermen. Het gaat om de kwartfinale van het WK voetbal. 

Vlak voor de start van het wereldkampioenschap werd Sportcafé Sportplein omgedoopt tot WK Oranje Café. Een bouwwerk van bijna 1000 bierkratten, meerdere grote tv schermen en heel veel oranje versiering maken het sportcafé tot een ware oranjetempel. De vele in oranje geklede voetbalfans hebben er inmiddels al vier wedstrijden van het Nederlands elftal kunnen volgen.  ,,Tot nu toe is het een groot succes, mede gezien de ongeslagen status van ‘Ons Oranje”, zegt eigenaar Rob van Loenen. 

Lionel Messi

Na de successen in de groepsfase en zege op Amerika in de achtste finale, volg vrijdagavond wedstrijd nummer vijf. Dan is vanaf 20.00 uur het Argentinië van Lionel Messi de tegenstander in de kwartfinale van het WK. 

Dj Peter Mans

De deuren van het ‘WK Oranje Café’ gaan al om 16.00 uur open. Er is een pré-party met dj Peter Mans en leuke acties aan de bars.Ook dit keer is de entree voor Oranjefans weer gratis. Wel hanteert men een toegangsbeleid van 18+. Er is ruimte voor zo’n 200 bezoekers, vol is vol.Natuurlijk zal er bij een zege een after-party plaats vinden met dj Peter Mans.