Er wordt tijdens De Vrienden van Sportplein opgetreden door onder anderen Emma Heesters.
Er wordt tijdens De Vrienden van Sportplein opgetreden door onder anderen Emma Heesters.

Run op tickets voor festival De Vrienden van Sportplein in Veendam

Algemeen

VEENDAM - Kaartjes voor het muziekfestival De Vrienden van Sportplein in Veendam zijn als warme broodjes over de toonbank gegaan.

Vorige week woensdag was het dan eindelijk zover: de start van de kaartverkoop voor De Vrienden van Sportplein. En ondanks dat het feest pas in maart plaatsvindt, weerhield dit de liefhebbers er niet van om alvast een kaart te bemachtigen. Er ontstond een ware run op de kaarten.

Early Bird Tickets 

De zogeheten ‘Early Bird Tickets’ gingen die woensdag om 09.00 uur online in de verkoop. Al vrij snel bleek dat de kaarten over de virtuele toonbank vlogen. In eerste instantie had de organisatie 500 kortingskaarten beschikbaar. Gezien het feit dat deze binnen enkele uren uitverkocht waren, werd dit geplust met nog eens 250 entreetickets. ,,Gezien de fikse korting op de eerste ronde hadden we verwacht dat het snel zou gaan, maar zo snel...”, laat de organisatie weten.

Nog kaarten beschikbaar 

Voor de mensen die het gemist hebben zijn er nog diverse mogelijkheden om aan kaarten te komen voordat het festival op 18 maart wordt gehouden. Momenteel liggen de kaarten bij diverse verkooppunten, evenals online via www.eventree.nl. Verkooppunten zijn Sportcafé Sportplein, Primera Hiemstra en Koffieplein Veendam/Hoogezand. Tot en met 31 januari kost een kaart 24,95 euro, na deze periode zullen de nog beschikbare kaarten voor 32,50 euro over de toonbank gaan. De organisatie verwacht een goed gevulde Sorghvliethal op 18 maart, met optredens van Emma Heesters, Tino Martin, This is Beethoven, Feestnation en Peter Mans.

!

Meest gelezen