Afbeelding

Vrienden van Sportplein met Emma Heesters

Algemeen

VEENDAM - De Vrienden van Sportplein 2023 heeft de line-up rond. Onder anderen Emma Heesters komt naar Veendam.

Veendam kan zich weer gaan opmaken voor een muziekfestival. De bierdampen van het Oktoberfest zijn nog maar net opgetrokken uit de Sorghvliethal of het volgende grote festival staat alweer op de rol. Op 18 maart is het tijd voor de volgende editie van De Vrienden van Sportplein. De organisatie heeft de line-up inmiddels rond en denkt daarmee een brede doelgroep aan te kunnen spreken. ,,Met namen als Emma Heesters, de band This is Beethoven, Tino Martin, FeestNation en Peter Mans moet dat haast wel goedkomen”, aldus organisatoren Fred en Rob van Loenen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is vandaag van start gegaan. De eerste 500 zogeheten ‘Early Bird Tickets’ met 12,50 euro korting zijn uitsluitend online te bestellen. Via www.eventree.nl zijn kaarten te koop. ,,Wees wel op tijd, want de ervaring leert dat deze eerste ronde kaarten vrij hard gaat”, aldus de organisatoren. Na de online Early Bird-periode zijn entreekaarten ook op de gebruikelijke verkooppunten te verkrijgen: Primera Hiemstra, Koffieplein Veendam/Hoogezand en Sportcafé Sportplein.

Meer bezoekers

De voorgaande editie in maart 2022 was volledig uitverkocht. In de ruim 3000 vierkante meter grote evenementenhal is aankomende editie ruimte voor iets meer bezoekers. ,,We kunnen het podium nog iets naar achter brengen, waardoor we iets meer bezoekers kunnen ontvangen”, laat de organisatie weten. Voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.