De organisatie verwacht dat het festival wederom een 'overweldigende avond' wordt.
De organisatie verwacht dat het festival wederom een 'overweldigende avond' wordt.

Festival ‘De Vrienden van Sportplein’ bijna uitverkocht

Algemeen

VEENDAM - Het muziekfestival ‘De Vrienden van Sportplein’ in Veendam belooft weer een groot feest te gaan worden. Mensen die dit willen meemaken moeten snel zijn, want 92 procent van de kaarten is inmiddels verkocht.

‘De Vrienden van Sportplein’ wordt zaterdag 18 maart gehouden in de Sorghvliethal in Veendam. ,,Met nog minder dan één maand te gaan, kan men zich schrap gaan zetten voor een overweldigende avond. Alle ingrediënten voor een fantastisch muziekspektakel zullen aanwezig zijn. Grote namen uit de vaderlandse muziekindustrie zullen hun opwachting maken tijdens het muziekfestival in de Sorghvliethal”, zeggen Fred en Rob van Loenen namens de organisatie weten.

Emma Heesters en Tino Martin

Met Emma Heesters en Tino Martin heeft de organisatie twee razend populaire acts weten te strikken. ,,Het is fantastisch om zulke grote namen bij ons in Veendam te mogen verwelkomen”, aldus Fred en Rob van Loenen. ,,Maar er is meer. Zo zal zal de coverband This is Beethoven de zaal plat spelen met haar energieke show, bestaande uit zang, dans en special effects. Dj Peter Mans mixt de populairste platen aan elkaar en als afsluiter pompt Feestnation de adrenaline tot het hoogste level.”

Laatste kaarten

De verwachting is dat de artiesten in een uitverkocht huis zullen staan. Inmiddels is ruim 92 procent van de kaarten verkocht, waardoor er nog minder dan 200 tickets beschikbaar zijn. Zo lang de voorraad strekt, zijn tickets te verkrijgen via www.eventree.nl en bij Sportcafé Sportplein, Primera Hiemstra en Koffieplein in zowel Veendam als Hoogezand.