Afbeelding

Kindervakantieweken met Humanitas Veendam & Pekela

Algemeen

PEKELA/VEENDAM - Kinderen kunnen ook komende zomer op vakantie dankzij Humanitas afdeling Veendam & Pekela.

Er zijn kinderen die niet op vakantie kunnen. Om wat voor reden dan ook. Speciaal voor deze kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar organiseert Humanitas Noord elke zomer vakantieweken. Deze vakantieweken bieden een geweldige kans voor kinderen om nieuwe vrienden te maken, avonturen te beleven en herinneringen te creëren, die een leven lang meegaan. 

Spannende activiteiten 

Goed voorbereide en enthousiaste vrijwilligers staan klaar om ervoor te zorgen dat de kinderen een onvergetelijke tijd hebben.
Tijdens deze vakantieweken kunnen de kinderen genieten van spannende activiteiten zoals avonturen in het bos, hutten bouwen, zwemmen en zelfs een bezoekje aan de brandweer. In 2023 hebben 141 vrijwilligers maar liefs 330 kinderen blij gemaakt.

Kinderen uit de gemeenten Veendam en Pekela kunnen dit jaar van 29 juli tot en met 3 augustus met Humanitas op vakantie. De vakantie wordt doorgebracht in Ellertshaar. Meer informatie over hoe kinderen kunnen deelnemen, is te verkrijgen bij Humanitas-coördinator Wendy de Jong via kindervakantieweken.veendam@humanitas.nl of 06-13874104.