Afbeelding

Dubbele nederlaag voor Noordster in paasweekend

Sport

OUDE PEKELA – De Pekelder eersteklasser Noordster heeft tijdens het paasweekend niet voor een stunt kunnen zorgen. Zowel de thuiswedstrijd tegen nummer twee VKW als het duel bij koploper Hoogezand ging met 2-0 verloren.

Noordster begon zaterdagavond agressief aan de wedstrijd tegen VKW en dat resulteerde in een paar kansen, maar de doelpunten bleven uit. Aan de andere kant was het na een half uur spelen wel raak. Na de rust nam Noordster weer het voortouw en kreeg een uitgelezen kans om op voorsprong te komen. Na een handsbal ging het leer op de stip, maar de inzet van Ruben de Lange werd gestopt door de doelman van VKW. Even later sloegen de bezoekers wel toe en was het duel gespeeld: 0-2.

Maandag ging Noordster op bezoek bij koploper Hoogezand. In eigen huis hield Noordster Hoogezand nog knap op 1-1, maar ditmaal gingen de Pekelders onderuit. Na een kwartier zette Heine Uuldriks (ex-ZNC) de thuisploeg op voorsprong en kort voor tijd maakte Justin Slor er 2-0 van.

Noordster staat nu met 7 punten uit 17 duels onderaan in de eerste klasse E. Zondag komt nummer vijf Jubbega op bezoek in Oude Pekela.