Afbeelding

Elfjarige Koen geeft fotografieworkshop in bibliotheek Veendam

Algemeen

VEENDAM - De 11-jarige Koen zal woensdag 14 oktober in de bibliotheek van Veendam een fotografieworkshop voor kinderen van 7 tot 12 jaar organiseren.


Kinderen die willen weten hoe ze mooie foto’s kunnen maken of hoe ze een fototoestel kunnen instellen, kunnen dit leren tijdens Koen’s workshop Fotografie voor beginners

Tijdens de workshop kunnen kinderen hun eigen fototoestel of smartphone gebruiken, als ze die hebben. En anders heeft de bibliotheek een camera te leen. Deze workshop kent twee starttijden: 13.30 uur of 15.00 uur. Per ronde is er plek voor maximaal 15 kinderen. Aanmelden kan via https://ticketing.biblionetgroningen.nl/?id=12&pi=7&cursusid=4721.

Meer workshops door kinderen

De vraag van de 11-jarige Koen om een fotografieworkshop te mogen geven aan andere kinderen, heeft de bibliotheek op een idee gebracht. Ook andere kinderen (jonger dan 14 jaar) mogen in de bibliotheek een workshop geven aan kinderen. Die workshops vinden dan plaats in oktober. Dat is niet voor niets. Oktober is uitgeroepen tot Kindermaand. Kinderen die het leuk vinden om een workshop te geven aan andere kinderen, kunnen zich aanmelden via bieblab@biblionetgroningen.nl of op een woensdagmiddag in de bibliotheek.