Karlien Elzes
Karlien Elzes

Interkerkelijke vrouwenochtend in Veendam

Algemeen



VEENDAM - In De Kandelaar aan de Dr. A. Kuyperstraat in Veendam wordt woensdag 9 december weer een interkerkelijke vrouwenochtend gehouden.


Karlien Elzes zal dan spreken over: Verwachtingsvolle dagen. December is de maand van de feesten! Iets om naar uit te kijken en je op voor te bereiden. Maar wat is dat ineens anders in deze bijzondere tijd.


Hoe vieren we Kerst dit jaar? Dat is een vraag die bij veel mensen speelt. Mogen we bij elkaar komen? We hebben er behoefte aan, elkaar weer te zien en te spreken zonder afstand. Een knuffel lijkt iets uit een ver verleden.

,,Toch blijven we uitkijken naar Kerst, hoe de omstandigheden ook zijn. Want Kerst is het feest van verwachten”, zegt Elzes. ,,God stuurde zijn Zoon Jezus naar de aarde, met grote verwachtingen voor wat Jezus op die aarde zou gaan doen. Wij mogen ook grote verwachtingen van God hebben, want Hij is tot grote dingen in staat. Ook in jouw leven, juist nu.”


De bijeenkomst begint om 09.30 uur. In verband met de corona-richtlijnen geldt een maximum van 30 personen. Er is een registratie bij de ingang en een mondkapje is verplicht als er niet voldoende afstand kan worden gehouden.