Afbeelding

Grappenkanon naar vanBeresteyn

Algemeen

VEENDAM - Cabaretier Emiel van der Logt zal vrijdag op de planken van vanBeresteyn in Veendam staan. De voorstelling van het grappenkanon begint om 20.15 uur.


Emiel van der Logt raapt zijn onnavolgbare logica en hersenspinsels bijeen om het deze avond te hebben over de dingen die volgens hem belangrijk zijn: liefde, vrijheid en doen waar je zin in hebt.

Piemelgrappen

Hij maakt stand-up comedy zoals het hoort, zo veel mogelijk ijzersterke grappen in zo weinig mogelijk tijd. Hij laat zijn publiek keihard lachen om de échte relativiteitstheorie, politiek ondergoed, hybride vrouwen, karaktersquads en uiteraard piemelgrappen. Want nemen we het leven niet veel te serieus?

Emiel van der Logt won de jury- en publieksprijs van de Comedy Slam, stond in de finale van het prestigieuze cabaretfestival Cameretten en speelde onder meer op het International Comedy Festival Rotterdam, het Utrecht International Comedy Festival en Zwarte Cross. Zijn vorige voorstelling Stop met huilen heeft hij zelfs in Jakarta gespeeld.

Reserveren

Reserveren kan via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of bij de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur.